Tidigare event och workshops

CIRCLELIFECAMP

ABOUD ALKHALAF
Circlelifecmaps speicial guest
och
InspiredU,s 
egen fotograf, 
CINA HALLBERG
SUN SPIRITED PHOTO CREATIONS

Tears of joy, laughter, listening to open hearts pouring out, dreams, visions, fears, dancing wildly barefoot on the ground in hail, rain, and sunshine. Feeling something inside my heart calling to me, tears running on my face when connecting with that timeless flame of infinite truth still waiting inside for me to let it out.
Thank you Ulf,for arranging this CircleLife. I look forward to co-creating in the future (October in Dalarna right?).
An-Dei

ELLIE OCH LINNEA

Att tillsammans med andra få växa är magiskt. Så tacksam för denna helg, helt underbara möten och samtal på en underbar kursgård som verkligen bjöd in till lugn. Stort tack för härligt danspass och jättegod mat!! Stort tack alla som var med denna helg, och stort tack till InspiredU När vi skapar tillsammans finns det ingen ände för hur magiskt det kan bli. Ni kommer alla för alltid att finnas med mig!
Linnea

Det allra första 
CIRCLELIFECAMP
gick av stapeln på vackra
BÖRJESGÅRDEN

Hos fantastiska 
EMMILY B


HANI
Förgylde vår workshop med sin varma närvaro

Circlelife för mig var att träffa människor som känner som mig och att våga öppna upp hjärtat och låta villkorslös kärlek styra, för jag vet att ingen kommer att döma mig här för den jag är. Älskade meditationspassen som vi gjorde på morgnarna och djupa diskussioner med fina människor .
Hani

 

LINNEA

Fonton av 
Sun Spirited Photo Creations

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Företaget har F/A-skattsedel